5X Redenen om HelloFresh in Huis te Halen

In alle eerlijkheid, HelloFresh is toch wel dé originele box die is begonnen met het hele foodbox concept. Wij willen je graag laten weten waarom wij (nog steeds) fan zijn.

HelloFresh werkt met een maandabonnement, dat je op elk moment kunt pauzeren, stoppen of switchen. Wij gebruiken het omdat het menu nooit hetzelfde is, plus je kunt ze nu vertellen wat je voorkeuren zijn.  Ingrediënten worden in verschillende bruine papieren zakken geleverd met duidelijke instructies voor de bereiding. 

Hellofresh - healthy food box
Verse ingrediënten 

5 REDENEN WAAROM JE HELLOFRESH MOET PROBEREN

 

Gemak

HelloFresh maakt het plannen van maaltijden en het kopen van ingrediënten overbodig, waardoor je dus tijd en moeite bespaart. Je kiest zelf waar je zin in hebt, en de rest wordt voor je geregeld. Een doos met verse ingrediënten wordt aan de deur bezorgd die je dan zelf kunt bereiden. Daarnaast zijn de recepten zijn vaak eenvoudig, maar niet saai. 

Tijdbesparend

Bespaar tijd! Je wilt niet weten hoeveel mensen en vooral gezinnen elke keer worstelen om een voedzaam menu te verzinnen dat niet uit kant-en-klare pakketjes komt. De recepten bij HelloFresh zijn ontworpen om snel en gemakkelijk te zijn, waardoor het handig is voor gezinnen en iedereen met drukke schema’s. Recepten zijn in een oogwenk klaar; binnen 20-45 minuten kun je aan tafel! 

Hellofresh Menu foodbox
Onze heerlijke vis maaltijd

Verscheidenheid

HelloFresh biedt een gevarieerd menu met een breed scala aan recepten, waaronder opties voor verschillende dieetvoorkeuren. Leer nieuwe ingrediënten en smaken kennen! Zo ondek je vaak nieuwe recepten die je kunt bewaren. Onze lade zit vol met recepten die we nog een keer willen proberen!

Portiecontrole

De geselecteerde ingrediënten helpen je om de portiegrootte onder controle te houden, wat een evenwichtig en gezond dieet bevordert. Daarnaast helpen de vaste porties ook tegen voedselverspilling, wat natuurlijk weer beter is voor de planeet. 

Flexibiliteit

Er is voor ieder wat wils! Of je nou kinderen hebt, vegetarisch eet of dat je een gezond pad volgt. Bekijk de vele opties hier

VOOR ONZE LEZERS: Ontvang 90€ KORTING op HELLOFRESH – slechts beperkte tijd! Volg deze link om nu te bestellen!

Dit artikel is een samenwerking met HelloFresh. Wij kiezen ons collabs nauwkeuring en schrijven altijd een eerlijk review, om zo transparant mogelijk te zijn tegenover onze lezers.

Related posts
No Comments

Post A Comment