Algemeen

Wander-Lust (KVK-nummer: 65659872), verleent je hierbij toegang tot www.wander-lust.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Wander-Lust en derden zijn aangeleverd. Als lezer kun je de website kosteloos gebruiken. Wander-Lust behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud van de website aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.

 

Algemene voorwaarden Webshop

Retouren

Producten kunnen binnen de wettelijke bedenktijd (30 dagen) worden geretourneerd, verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Producten kunnen geretourneerd worden naar: Anemonenstraat 17, 2071NP, Santpoort-Noord. Via mail (info@wander-lust.nl) dient kenbaar worden gemaakt dat van de aankoop wordt afgezien met opgaaf van reden. Producten worden alleen terug genomen indien deze ongebruikt en onbeschadigd zijn.

 

Verzendkosten

Wij hebben ervoor gekozen om de helft van de verzendkosten voor rekening te nemen, de andere helft is voor rekening van de koper. Zo houden wij een eerlijke balans voor verkoper en koper.

Alle prijzen die Wander-Lust hanteert zijn in euro’s, zijn inclusief btw en exclusief eventuele overige kosten zoals administratiekosten, heffingen en reis-, verzend- of transportkosten, tenzij uitdrukkelijk anders vermeld of anders overeengekomen.

Alle prijzen die Wander-Lust hanteert voor zijn producten en diensten, op zijn website of die anderszins kenbaar zijn gemaakt, kunnen wij te allen tijde wijzigen.

Verhogingen van de kostprijzen van producten of onderdelen daarvan, die Wander-Lust niet kon voorzien ten tijde van het doen van de aanbieding c.q. het tot stand komen van de overeenkomst, kunnen aanleiding geven tot prijsverhogingen.

 

Privacy

Wij gebruiken uw informatie zoals naam en emailadres strikt alleen voor het verzenden van onze pakketten, en zullen dit nooit delen met derden. Op onze website maken wij gebruik van cookies om zo onze website te verbeteren. Door onze cookies te accepteren, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.