Pasta with mushrooms

WIJ TESTTE HELLOFRESH!

Een lange dag op het werk, te laat bij de kinderopvang, de koelkast is leeg en je hebt geen inspiratie… De oplossing: HelloFresh! Ingrediënten bij je thuisbezorgd met eenvoudige, verse én lekkere maaltijden. Deze foodboxen maken het leven nèt dat beetje aangenamer.


Als je partner chef-kok is (lucky me!), word je soms wat lui als er thuis gekookt moet worden. Maar als het dan een keer mijn beurt is, weet ik dus nooit wat ik moet kopen. Herkenbaar? Bij terugkomst thuis ontbreekt het me uiteraard aan inspiratie om er nog iets van te maken. HelloFresh bestaat inmiddels al bijna tien jaar. Zij waren een van de eerste die met een foodbox kwamen. Zo proberen ze je dagelijkse beslommeringen wat verlichten, terwijl je toch je goeie voedingsstoffen binnenkrijgt. Wij gingen het even testen..


Hello there!

HelloFresh box

Ordering process

Nu hoef je je alleen nog maar aan te melden! Goed om te weten dat je het abonnement makkelijk kan aanpassen of pauzeren, want hey, misschien zijn we op reis!

Step 1: Ga naar de HelloFresh website
Step 2: Geef je voorkeur aan: vlees, groenten, veggie, kindvriendelijk, minder calorieën, snel en gemakkelijk, of pescotarisch.
Step 3: Pas de grootte van je bestelling aan. Kies hoeveel mensen er mee-eten en hoeveel maaltijden je elke week wilt ontvangen.
Step 4: Kies je favoriete maaltijden
Step 5: Betaal en wacht op de bezorging!

Food delivery bij je thuis bezorgd!

Ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over HelloFresh, omdat mijn maaltijden meestal flink gekruid zijn en veel smaak hebben. Maar sommige gerechten vond ik echt verrassend. HelloFresh biedt wekelijkse menu’s met veel verschillende recepten, dus er zit altijd wel iets bij dat je lekker vindt! De producten worden in verschillende bruine papieren zakken geleverd, met duidelijke instructies voor de bereiding. De recepten zijn in een oogwenk klaar; binnen 20-45 minuten kun je aan tafel. En tijd is een kostbaar goedje tegenwoordig! Bestel nu en je box wordt de week erop direct bij je thuisbezorgd. Er kunnen extra leveringskosten zijn, als je wilt dat de box binnen een bepaald tijdsbestek wordt afgeleverd.

Ontstress met HelloFresh!

Cooking with HelloFresh
I don’t cook that often. Trying to look like a pro here:)

We Put It To The Test!

1. Pasta met champions, pecorino kaas en salade

Ik ben een grote fan van pasta al funghi (pasta met champignons) en dit pastagerecht kwam heel dicht in de buurt. Het grote voordeel van HelloFresh is bovendien dat je het zo klaar hebt! Ik vond het lekker, maar had graag wat meer ingrediënten gezien voor de salade.

Pasta Funghi HelloFresh

2. Veggie burger op een broodje

Even voor de duidelijkheid: Ik hou enorm van een sappige vleesburger. Maar ik eet sinds een paar jaar steeds meer vegetarische gerechten. Dit recept voor een veggie burger op een broodje bevat aardappels, salade en een verse yoghurtsaus. Bovendien werd hij goedgekeurd door mijn keukenprins! Ten eerste is de smaak en textuur van deze burger geweldig! Hij smaakt niet alleen goed, maar ziet er ook zo uit en ruikt verrukkelijk! Is dit echt vegetarisch? Ik zou dit zeker veel vaker willen eten!

Al met al een goed en slim concept! Met elke week meer dan 25 recepten om uit te kiezen, zorgt het team achter HelloFresh dat wij meer tijd overhouden voor andere dingen. En dan heb ik nog niet eens vermeld dat de foodboxes zeer betaalbaar zijn, voor zo’n € 3,70 per persoon met veel goeie kortingen.

Geniet ervan! Heb jij  HelloFresh al eens geprobeerd?

Love,

Wander-Lust

 

*This article was written in collaboration with HelloFresh. We choose our collabs wisely in order to give you the best and honest tips and reviews.

Related posts
No Comments

Post A Comment