Reizen met de trein

Interrail | Bijzonder reizen met de trein

Ons eerste reisboek ligt vanaf nu in de winkels! Om dit te vieren geven wij de komende maanden een aantal mooie prijzen weg!

Wij willen iedereen die het boek heeft aangeschaft bedanken voor de support. Goed nieuws want vanaf de release, maak je t/m augustus elke paar weken kans op mooie prijzen! De afgelopen weken kozen wij meerdere winnaars die een exclusieve Off the Beaten Track Goodies wonnen inclusief een goodiebag, een kleding voucher t.w.v. 350 euro en een picknick bij Theetuin Overleek en een abonnement bij bbb healthclub. De komende 10 dagen maak je opnieuw kans op een mooie prijs!

Wat kun je deze keer winnen:

• Maak kans op 2x 1ste klasse Interrail passen voor een reis door Europa van 7 dagen!

• Passen zijn geldig t/m november 2021!

• Niet leeftijdgebonden!

Waarom reizen met de trein helemaal hot is

In Off the Beaten Track hebben wij een heel hoofdstuk gewijd aan Duurzaam Reizen en ondanks dat wij zelf veel reizen, vinden wij dit een heel belangrijk onderwerp. Als fulltime reizigers zijn wij ons ervan bewust dat onze reizen, vooral met het vliegtuig, schadelijk zijn voor het milieu. Het is voor ons daarom belangrijk dat wij onze uitstoot zoveel mogelijk compenseren. Wij zijn selectief geworden in het uitkiezen van onze persreizen en we proberen tot maximaal één keer per maand te vliegen (sinds Covid hebben wij al 6 maanden niet gevlogen). Daarnaast is reizen met de trein een stuk relaxter dan met het vliegtuig en kun je lekker werken of luieren. 

train travel

Hoe kun je duurzamer reizen?

Ook kiezen wij steeds vaker voor alternatieve manieren van reizen. Bezoek een bestemming bijvoorbeeld met de trein! Een goed voorbeeld is Interrail. Koop een pass voor bijvoorbeeld 1 of 2 weken en stap uit waar je maar wilt! Zo zie je meer onderweg en ben je ook nog duurzaam bezig! Ben je benieuwd hoe zo’n route eruit ziet, check dan dit artikel dan even.

Interrail train Bulgaria
Passing a river in Bulgaria

Om treinreizen meer te promoten én om de release van ons boek te vieren, geven we de komende 10 dagen een van de beste prijzen weg van de afgelopen maanden. Namelijk; 2x Eerste klasse interrail passes geldig in Europa voor 7 dagen! Wat houdt het precies in? De passen zijn niet leeftijd gebonden en je kunt je reis plannen tot eind november 2021! Genoeg tijd dus om een mooie route uit te kiezen. Reis bijvoorbeeld naar het prachtige Slovenië! Let wel: er gelden regels omtrent het Corona visrus. Zo moet je in de meeste treinen een mondkapje dragen en kunnen de reistijden van bijvoorbeeld de nachttreinen afwijken. Kijk voor meer informatie op www.interrail.eu/en/coronavirus-information-centre

Hoe werkt het:

 • Schaf ons boek aan. 😉
 • Stuur ons je online order nr. of bewijs van betaling. Je voor én achternaam en woonplaats naar info@wander-lust.nl of stuur ons een privé bericht via Instagram @wanderlust.nl.
 • Wij zullen na 2 weken een lucky winnaar uit een hoed trekken! Dit filmpje zullen wij op @wanderlust.nl posten dus houd ons in de gaten. Wij zullen de winnaars ook berichten via social media.

Er is meer!

Maar dat is niet enige wat je kunt winnen, elke paar weken, zullen wij nieuwe zomerse prijzen weggeven waaronder nog;

 • 3x Biolage haar pakket t.w.v. €73,20
 • Een koffer set van de duurzame Green Collectie van Princess
 • Een Qatar Airways Business Class Vanity kit, hamman doek, pyjama en dadels uit Qatar!

Je kunt ons boek hier aanschaffen en je zult het dan binnen 1 dag binnen hebben! Je kunt je order nummer al meteen aan ons doorgeven en je mag bij elke nieuwe prijs opnieuw meedoen, behalve als je al een keer gewonnen hebt.

Veel succes!

Elke & Sarah

Related posts
1 Comment
 • Samantha Pek
  Posted at 19:36h, 23 August Reply

  Great action to let see the world on a fabulous way

Post A Comment