Princess Traveller Green Collection Suitcase

PRINCESS TRAVELLER GREEN COLLECTION

Eindelijk is het zover, ons eerste reisboek ligt vanaf nu in de winkels! Om dit te vieren geven wij de komende maanden een aantal mooie prijzen weg.

Wij willen iedereen die het boek heeft aangeschaft bedanken voor de support. Goed nieuws want vanaf de release, maak je t/m September elke paar weken kans op mooie prijzen! De afgelopen maanden kozen wij verschillende winnaars die een exclusieve Off the Beaten Track Goodiebag wonnen vol met mooie zomerse producten en een kleding voucher van Dante6, een Interrail reispas, zomerse haarproducten van Biolage en een business class pakket van Qatar Airways. Let op, want de komende 14 dagen maak je opnieuw kans op een mooie en tevens laatste prijs, namelijk koffer set van de Princess Green Collection.

PRINCESS TRAVELLER

Alweer een koffer merk horen wij je denken. Maar de koffers van Princess Traveller hebben allemaal een extra unieke eigenschap. Ze zijn special ontworpen om een bepaald type bagage mee te nemen, ze zijn verdraaid handig, opvallend en soms ook bijzonder grappig! Zo verkopen zij koffers met een ingebouwde weegschaal zodat je precies weet hoeveel je bagage weegt. Of ze verkopen een koffer met een geïntegreerde paspoort- en documentenhouder in het trolley systeem. Deze zorgt ervoor dat belangrijke en waardevolle documenten altijd veilig zijn opgeborgen, maar tegelijkertijd snel en makkelijk toegankelijk.

Princess Traveller Sumatra

THE PRINCESS GREEN COLLECTION

Naast de innovatieve koffers, denken ze ook aan het milieu, en daar zijn wij natuurlijk helemaal voor! Met hun nieuwe Green Collection biedt Princess Traveler koffers aan die voor een groot deel gemaakt zijn van plastic flessen. De schaal van de koffer, de binnenvoering en de rits zijn gemaakt van dit gerecycled materiaal. Onze favourite? Dat is zonder meer de Sumatra koffer! Allereerst, is de Sumatra collectie gebruiksvriendelijk en licht, maar dus ook beter voor het milieu! De Sumatra koffers zijn in drie verschillende kleuren beschikbaar.

Sumatra suitcase Princess Traveller

En laat het nou juist deze collectie zijn waarvan wij een koffer set mogen weggeven!

Wat kun je winnen en hoe?

  • Een 2-delig Sumatra koffer set van Princess Traveller. (1x handbagage, 1x medium koffer)
  • Schaf ons boek aan 😉
  • Stuur ons je order nummer of bewijs van betaling door, inclusief je naam en woonplaats.
  • That’s it! 

heb je al eens meegedaan? Geen probleem! Tenzij je al een keer gewonnen hebt, mag je zo vaak meedoen als je wilt. Veel succes, de winnaar wordt binnen 2 weken op onze Instagram Account bekend gemaakt!

Wander-Lust

Related posts
No Comments

Post A Comment