MET EEN FLUISTERBOOTJE DOOR MONNICKENDAM

Theetuin Overleek Monnickendam

Eindelijk is het zover, ons eerste reisboek ligt vanaf nu in de winkels! Om dit te vieren geven wij de komende maanden een aantal mooie prijzen weg.

Wij willen iedereen die het boek heeft aangeschaft bedanken voor de support. Goed nieuws want vanaf de release, maak je t/m augustus elke paar weken kans op mooie prijzen! De afgelopen weken kozen wij 2 winnaars die een exclusieve Off the Beaten Track Goodiebag wonnen vol met mooie zomerse producten en een kleding voucher t.w.v. 350 euro! De komende 7 dagen maak je opnieuw kans op een mooie prijs, namelijk een fluisterbootje en picknickmand van Theetuin Overleek, een magische plek net buiten Amsterdam temidden van de beeldschone Hollandse natuur aan het water.

Wat kun je deze keer winnen:

• Win een boottocht voor 2 personen in een fluisterbootje van 2 uur en vaar door onder andere Monnickendam, Broek in Waterland en Zuiderwoude incl. een picknickmand ter waarde van 74 euro!
• Adres Theetuin Overleek: overleek 6, Monnickendam

Theetuin Overleek

Dat Nederland een prachtige Hollandse natuur heeft weten we inmiddels allemaal wel. We zijn nu met zijn allen volop Nederland aan het ontdekken en soms zijn er van die plekjes waar je meteen verliefd op wordt en doorverteld aan je vrienden.

Theetuin Overleek

Net buiten Amsterdam op een rustige plek omringd door water en dieren bevindt zich deze magische plek: Theetuin Overleek. Dit is een van Sarah’s favoriete plekjes en in de zomer komt ze hier maar al te graag. Voorheen met de auto en tegenwoordig met de racefiets, je doet er namelijk maar 30-40 minuten over. In de grote tuin of op de mooie veranda aan het water met uitzicht over het platteland kun je hier overheerlijk lunchen.

Terwijl de kippen rondscharrelen en de kinderen in de bijhorende speeltuin spelen geniet jij van je overheerlijke gezonde broodje, zelfgemaakt ice tea en / of verse appeltaart! De familie Dun runt dit bedrijf met veel passie en zorgen ervoor dat jij geniet op de plek waar zij zijn opgegroeid.Wil je echt even tot rust komen en de omgevende dorpjes ontdekken en lekker zwemmen dan doe je dat met een fluisterbootje. Bij vader Ton kun je hiervoor terecht en hij geeft je voor niets de leukste routes mee. Reserveer de goedgevulde picknickmand erbij en geniet twee uur lang van als het moois om je heen.

Hoe werkt het:

  • Schaf ons boek aan. 😉
  • Stuur ons je online order nr. of bewijs van betaling. Je voor én achternaam en woonplaats naar info@wander-lust.nl of stuur ons een privé bericht via Instagram @wanderlust.nl.
  • Wij zullen na 2 weken een lucky winnaar uit een hoed trekken! Dit filmpje zullen wij op @wanderlust.nl posten dus houd ons in de gaten. Wij zullen de winnaars ook berichten via social media.

Er is meer!

Maar dat is niet enige wat je kunt winnen, elke paar weken, zullen wij nieuwe zomerse prijzen weggeven waaronder;

  • Een sports abonnement van 2 maanden bij BBB Health Boutique in Amsterdam.
  • Een gratis vaartocht met een fluisterbootje inclusief picknickmand van Theetuin Overleek in Monnickendam.
  • Een 1ste klasse Interrail Pass voor 2 personen! (Hoe cool!)
  • 3x Biolage haar pakket t.w.v. €73,20
  • Een kofferset van de duurzame Green Collectie van Princess
  • Een Qatar Airways Business Class Vanity kit, hamman doek, pyjama en dadels uit Qatar!

Je kunt ons boek hier aanschaffen en je zult het dan binnen 1 dag binnen hebben! Je kunt je order nummer al meteen aan ons doorgeven en je mag bij elke nieuwe prijs opnieuw meedoen, behalve als je al een keer gewonnen hebt.

Boek Off the Beaten Track

Succes!

Liefs,

Elke & Sarah

Related posts
No Comments

Post A Comment