maart 11, 2020 Wander-lust

VLIEG GRATIS NAAR THAILAND OF MEXICO!

Als we 2 landen mogen kiezen waar het eten rijk is aan smaak en kleur, dan zijn dat Thailand en Mexico wel. Eens? Dan hebben we goed nieuws voor je.

Lays Sensations organiseert namelijk een Global Travel Contest waar je vliegtickets kunt winnen naar 2 van de Lay’s Sensations bestemmingen!

Reizen en Smaak

Als je op reis gaat dan is het eten op de bestemming vaak net zo belangrijk als de reis zelf. Daarom bedacht Lays Sensations een manier om je (reis) dromen waar te maken. Een aantal gelukkigen krijgen de mogelijkheid avontuurlijke reizen te maken naar Thailand en Mexico om daar intense smaken, texturen & aroma’s te ontdekken. Dit wil je. Oké, wij zijn ons er van bewust dat Lays de Thai Sweet Chilli en de Mexican Peppers & Cream smaken wilt promoten (Sweet Chilli is trouwens onze favoriet), maar dat neemt niet weg dat zo’n bijzondere prijs pretty awesome is! Het gaat om retour tickets.

CO2-neutrale reizen

Bewust reizen is voor ons belangrijk en daarom zijn we blij om te weten dat er voor deze win-actie alleen CO2-neutrale reizen worden weggegeven, zodat de campagne geen milieuvervuilende voetsporen achterlaat. De CO2-uitstoot van de vliegtickets van de Lays Sensations® Global Travel campagne worden gecompenseerd én draagt tegelijkertijd bij aan de verbetering van leefomstandigheden van huishoudens in India. De onderontwikkelde regio in de Indiase deelstaat Karnataka, koken mensen binnenshuis op een open houtvuur, wat ontzettend schadelijk is voor de gezondheid. Met de CO2-compensatie, kan Fair Climate Fund een biogas project opstarten, waarbij organisch afval omgezet wordt naar biogas. Dit is een schonere manier van koken die de gezondheid van mensen in India verbetert én tegelijk de CO2-uitstoot vermindert. Lees er meer over CO2 compensatie en hoe het werkt.

Wat moet je doen om kans te maken

De vliegtickets worden in twee korte time slots weggegeven. De eerste release tickets zijn voor Bangkok en de tweede release is voor Mexico-Stad. Om kans te maken op een vliegticket naar Thailand of Mexico moet je het volgende doen:

  1. De online Lay’s Sensations Global Travel Contest opent op donderdag 12 maart 2020 om 18.00 online haar gate. Op deze dag kun je je inschrijven voor tickets naar Bangkok van 18:00 tot 22:00. Op donderdag 26 maart kun je je inschrijven voor tickets naar Mexico-city van 18:00 tot 22:00. Na afloop worden de winnaars willekeurig gekozen.
  2. Ga naar Layssensationsglobaltravel.com en registreer met naam, email en telefoon.

That’s it! De wedstrijd loopt van 2 tot 29 maart 2020. Je moet tenminste 18 jaar oud zijn om mee te doen. Info en voorwaarden op layssensationsglobaltravel.com

Good luck!

Wander-Lust

Raak geïnspireerd en lees hier onze artikelen over Thailand!

Tagged: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *